Over ons

Aangenaam, wij zijn Steinsky Gassen – nog niet zo lang geleden begonnen, maar stiekem gaan we al een tijdje mee. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

In 1974 werd Lastechniek Holland BV opgericht en groeide in de loop der jaren uit tot een industrieel lastechnische handelsonderneming. In meer dan 40 jaar tijd verandert er veel en één van de grootste veranderingen is de snelheid waarmee alles tegenwoordig gaat. Toch viel het ons op dat in de horeca-, catering- en evenementenbranche ze nog wel wat hulp konden gebruiken om nog sneller en veiliger te kunnen werken. Daarnaast zagen we regelmatig dat ondernemers in deze branches naar allerlei verschillende leveranciers moeten voor gas-gerelateerde producten en onderhoud. Het zou een stuk handiger zijn als je daarvoor één aanspreekpunt had. Toch? Vonden wij ook, en zo ontstond het idee om een nieuwe handelsnaam op te richten waarbij we ons specifiek focussen op de horeca, catering en events. Niet alleen met producten die naadloos aansluiten op de vraag, maar ook met bijpassende kennis en service.

Dat was het begin van Steinsky Gassen. We hebben gekozen voor de propaangasflessen van MarcoSteinsky als ons hoofdmerk met de Quick-Connect aansluiting. Dit duidt op de aansluiting, waarmee je de gasflessen zodanig simpel, snel en vooral veilig kunt aansluiten en loskoppelen, dat het eigenlijk onmogelijk is om hiermee een fout te maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een mogelijke gaslekkage. Daarnaast bieden we ook sfeerverwarming aan en zullen we in de toekomst ons assortiment nog verder uitbreiden.

Ben je benieuwd wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.
We helpen je graag!

 

Neem contact op met ons